House of Fusion
Search over 2,500 ColdFusion resources here
  
Home of the ColdFusion Community

Mailing Lists
Home / Groups / ColdFusion Talk (CF-Talk)

ColdFusion Javascript errors

Author:
Eric Roberts
01/12/2012 05:50 PM

I went and replaced the 2 JS files and that solved the problem.   i was thinking that was the problem, but wasn't sure if i was looking at an encrypted file or a corrupted file.  Thanks guys! Eric On Thu, Jan 12, 2012 at 3:38 PM, Eric Roberts < owner@threeravensconsulting.com> wrote: > We had an issue earlier this week where somehow someone accidentally > deleted most of the files in the wwwroot.  We also found out that the dev > server wasn't getting backed up like we thought it was (tough way to find > out hehehe), so we tried "undeleting" files with an undelete utility.  Some > of the CFM's came back corrupted, so I am assuming that some of the js > files are also corrupted...grrrr  We recovered most of the files and those > that couldn't, we were able to copy over from our test environment.  Since > CFIDE is in the wwroot, i would assume that they were subjedct to some of > the same issues, though i am not sure they had to undelete any of that. > > Eric > > > On Thu, Jan 12, 2012 at 3:31 PM, Russ Michaels <russ@michaels.me.uk>wrote: > >> >> common reason for problems in the CFIDE is that cf has been >> updated/patched >> which includes updates to the CFIDE, and these updates have not been >> applied to the CFIDE in use. >> this may happen if you have 2 copies of the CFIDE. >> the default one is at [cfusion install path]\wwwroot\cfide which is >> usually >> only created if you install the built in web server. >> check to see if you have this one and if so you could copy it over the >> live >> one if it is newer. >> >> >> On Thu, Jan 12, 2012 at 9:26 PM, Eric Roberts < >> owner@threeravensconsulting.com> wrote: >> >> > >> > That is very possible...I haven't checked, but i can.  Thanks Dave. >> > >> > On Thu, Jan 12, 2012 at 3:21 PM, Dave Watts <dwatts@figleaf.com> wrote: >> > >> > > >> > > > I am getting an illegal character error in /cfide/scripts/cfform.js >> and >> > > > masks.js as well as it not being able to find a _CF_checkdate >> (which I >> > > did >> > > > not see defined in the source.  I think that whatever this is, it is >> > > > causing other javascript functions to either fail or act >> sporadically. >> > >  Any >> > > > advice on this would be appreciated. >> > > >> > > It sounds to me like those files have been corrupted in some way. Have >> > > you compared them with the default files? >> > > >> > > Dave Watts, CTO, Fig Leaf Software >> > > http://www.figleaf.com/ >> > > http://training.figleaf.com/ >> > > >> > > Fig Leaf Software is a Veteran-Owned Small Business (VOSB) on >> > > GSA Schedule, and provides the highest caliber vendor-authorized >> > > instruction at our training centers, online, or onsit >> > > >> > > >> > >> > >> >>


Search cf-talk

December 18, 2014

<<   <   Today   >   >>
Su Mo Tu We Th Fr Sa
   1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31       

Designer, Developer and mobile workflow conference